PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Sodelavci


Matejka Horvat

 

Matejka Horvat je po izobrazbi diplomirana pedagoginja in profesorica sociologije. Na Lokalni razvojni fundaciji za Pomurje dela na projektu Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja, kjer je odgovorna za organizacijo in izvedbo izobraževanj ter drugih dogodkov, za komuniciranje in sodelovanje s predstavniki NVO ter drugimi ciljnimi skupinami, za informiranje in svetovanje, za administracijo spletne strani ter pripravo vsebinskih in finančnih poročil.
Prav tako sodeluje pri pripravi strategije razvoja nevladnih organizacij Pomurja, kjer je zadolžena za socio-ekonomsko analizo NVO sektorja.
Aktivno sodeluje tudi kot predstavnica nevladnih organizacij v Razvojnem svetu pomurske regije.
 

02 538 13 5402 538 13 54


Kristjan Šadl


Kristjan Šadl je po izobrazbi diplomirani profesor geografije in zgodovine. Na Lokalni razvojni fundaciji za Pomurje je zaposlen na projektu Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja 2015-2019. V projektu sodeluje kot strokovni sodelavec, zadolžen za zagovorništvo in strukturne podpore nevladnim organizacijam ter informiranje. Sodeluje pri pripravi e-novic in e-časopisa in je zadolžen za administracijo spletne strani, ki jo vsakodnevno osvežuje z novimi aktualnimi vsebinami.kristjan@lrf-pomurje.si
02 538 13 5402 538 13 54


Valerija Vogrinčič

 

Valerija Vogrinčič je ekonomski tehnik s 15 letnimi izkušnjami v računovodstvu. Njena naloga je vzpostavitev in izvajanje računovodstva za nevladne organizacije, priprava bilanc in zaključnih računov za nevladne organizacije, kot tudi svetovanje in pomoč pri sprotnem poslovanju nevladnih organizacij, ki se nanaša na davčni in računovodski vidik.
valerija@lrf-pomurje.si
02 538 13 58


 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se