PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Poslanstvo


Osnovno poslanstvo Lokalne razvojne fundacije za Pomurje je vzpodbujanje filantropije in prostovoljstva v lokalnem okolju. Ob ustanovitvi smo oblikovali dve strateški postavki / usmeritvi delovanja in razdeljevanja zbranih sredstev. Tako smo lažje zajeli celotne potrebe lokalnega okolja, poleg tega pa tak sistem predstavlja tudi večjo preglednost in nadzor nad zbiranjem in razdeljevanjem sredstev v skladu s pričakovanjem donatorjev.


Vizija


Vzpostaviti želimo lokalno razvojno fundacijo, ki bo pokrivala področje razvoja filantropije, prostovoljstva, razvoja ter delovanja nevladnih organizacij in na območju Pomurja nastopala kot referenčna in zaupanja vredna organizacija, ki bo pridobivala sredstva in jih na podlagi zastavljenega plana dodeljevala nevladnim organizacijam ter fizičnim osebam.

Vrednote


V naši Fundaciji gojimo sledeče vrednote:

  • kolegialnost
  • transparentnost
  • spoštovanje
  • odgovornost
 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se