PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Razpis Partycipiraj za Mladinske svete lokalnih skupnosti

Nosilec: Mladinski svet Slovenije
Datum objave razpisa: 16.5.2018
Rok za prijavo na razpis: 22.6.2018

Mladinski svet Slovenije objavlja razpis za mladinske svete lokalnih skupnosti za dodelitev sredstev za sofinanciranje izvedbe aktivnosti v predvolilni kampanji na rednih lokalnih volitvah, ki bodo 18. novembra 2018.

Namen kampanje Partycipiraj:
Partycipiraj je osrednja kampanja Mladinskega sveta Slovenije v času volilne kampanje za volitve v Državni zbor ter v času rednih lokalnih volitev. Kampanja se osredotoča na spodbujanje mladih k politični participaciji in na politične stranke, z opozarjanjem na problematiko mladih.

Namen razpisa:
Na MSS si želijo vzpodbuditi različne oblike participacije in opozoriti na stanje mladih v njihovih lokalnih okoljih. Prizadevajo si za vzpostavitev plodnega dialoga z vsemi relevantnimi deležniki, ter učinkovito ureditev področja sodelovanja med mladimi in odločevalci v posamezni lokalni skupnosti. Z razpisom želijo dodatno aktivirati mladinske svete lokalnih skupnosti, na način da se vključijo v izvedbo političnih kampanj pred lokalnimi volitvami, ki bodo 18. novembra 2018, ter spodbuditi mlade k soodločanju o njihovi prihodnosti.

Več informacij tukaj.

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se