PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje investicij v obnovo vgradne športne opreme v telovadnicah in športnih dvoranah ter obnovo atletskih tekališč v letu 2018

Nosilec: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Datum objave razpisa: 22.5.2018
Rok za prijavo na razpis: 14.6.2018

Na javni razpis za sofinanciranje investicij v prenovo vgradne športne opreme in prenovo ter preplastitev atletskih tekališč s tartanom, se lahko prijavijo občine, ki imajo v lasti javne športne objekte. Namen razpisa je spodbuditi posodobitev obstoje- čih javnih športnih objektov ter njihovo učinkovito rabo skladno z Nacionalnim programom športa v Republiki Sloveniji 2014–2023.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v obnovo vgradne športne opreme v telovadnicah in športnih dvoranah ter obnovo oziroma preplastitev atletskih tekališč s tartanom v letu 2018, katerih sofinanciranje se bo pričelo po uvrstitvi projekta v Načrt razvojnih programov za leto 2018.

Sklop 1 Sofinancirala se bo obnova vgradne športne opreme v telovadnicah in športnih dvoranah, katerih kvadratura ne sme presegati 600 m2 .

Sklop 2 Sofinancirala se bo obnova in preplastitev krožnih atletskih tekališč s tartanom, dolžine najmanj 200 m z najmanj tremi tekaškimi progami.

Več informacij tukaj.

Uradni list Republike Slovenije, številka 33/2018, z dne 18.05.2018 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se