PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


LAS Pri dobrih ljudeh vabi na brezplačno predstavitev na sejem AGRA

14.8.2018
Avtor / Nosilec: LAS PDL

Pomurske lokalne akcijske skupine so se dogovorile za skupen nastop na 56. Mednarodnem kmetijsko-živilskemsejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal med 25. in 30. avgustom 2018.

LAS Pri dobrih ljudeh išče ponudnike za predstavitev


Če ste iz območja občin Lendava, Velika Polana, Črenšovci, Odranci, Beltinci, Turnišče, Dobrovnik ali Kobilje, vas vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Pri dobrih ljudeh 2020 iz naslova podukrepa »Podpora za tekoče stroške in stroške animacije«.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Pri dobrih ljudeh 2020, uspešno izvedene projekte članov iz preteklega in zdajšnjega programskega obdobja ter ponudbo območja LAS Pri dobrih ljudeh.

Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. Skupno bodo vse tri LAS imele na voljo 84 m2 razstavnih površin (skupaj s skladiščem) v hali D, za vsako LAS bo tako na voljo cca 28 m2. Na voljo bo električni priključek in priključek z odtokom vode. LAS Pri dobrih ljudeh 2020 bo skupaj z ostalima dvema LAS poskrbela tudi za nabavo miz, klopi, prtov in majhne kuhinje (zajema hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in štedilnik z pečico). Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi vstopnice za sejem. Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame ipd.) ali s prikazom glasbeno-plesnih točk ipd.

Če ste iz območja občin Lendava, Velika Polana, Črenšovci, Odranci, Beltinci,Turnišče, Dobrovnik ali Kobilje in vas zanima nastop na sejmu AGRA, izpolnite prijavnico najkasneje do 16. avgusta 2018 in jo pošljete na e-naslov ksenija@las-pdl.si ali po navadni pošti na naslov LAS Pri dobrih ljudeh 2020, Renkovci 8, 9224 Turnišče.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 538 13 53, na elektronskem naslovu ksenija@las-pdl.si ali osebno v pisarni vodilnega partnerja LAS Pri dobrih ljudeh 2020.


 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se