PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Šola za župane tudi v Pomurju

25.9.2018
Avtor / Nosilec: RSNOP

Županske kandidate in kandidatke, člane strank, svetnike in druge, ki so vpeti v lokalno politiko, vabimo, da si rezervirate 1. oktober 2018 za Šolo za župane. Kandidatke in kandidati za župane ter predstavniki lokalnih skupnosti, nevladnih in drugih organizacij bomo za en dan postali sošolci v Šoli za župane. Na 15 dogodkih po vsej Sloveniji se bomo srečali 1. oktobra na Dnevu šole za župane. Kandidati se lahko prijavite do četrtka, 27. septembra (izpolnite prijavo v priponki).

Šola za župane ob jesenskih lokalnih volitvah 2018 spodbuja kandidate za župane in lokalne skupnosti k sodelovanju in večji vključenosti nevladnih organizacij. Pobudo je oblikovalo 12 regionalnih stičišč nevladnih organizacij iz vse Slovenije.

V Šoli za župane se bomo drug od drugega učili iz slovenskih primerov dobre prakse, zato je Šola za župane odlična priložnosti, da si različne skupnosti med seboj izmenjamo izkušnje.

Več informacij o »šolskem urniku« urniku vam bomo posredovali naknadno. Naše skupno učenje pa se bo osredotočalo na teme, ki zadevajo vse: zdravje, kultura in turizem, mladi in starejši, prostovoljstvo in druge.

Šola za učenje bo v naši regiji potekala v prostorih Bistre hiše (prizidek Biofuture), 1.10.2018 ob 17. uri. Po uradnem programu bo sledilo neformalno druženje, prav tako pa bo po dogodku možnost izjav za medije.
Na dogodek lahko pridejo samo prijavljeni udeleženci!

Bi želeli sodelovati, a se še niste odločili za javno objavo svoje kandidature? Ni problema, šole se lahko udeležite tudi kot predstavnik določene stranke / štaba in tam zastopate program / vrednote stranke / liste.

PRIJAVNICA.
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

DODATNE INFORMACIJE
www.sola-za-zupane.si
Matejka Horvat
matejka@lrf-pomurje.si
051 368 750


 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se