PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


ePravnik

22.7.2015
Avtor / Nosilec: CNVOS

ePravnik - je spletna aplikacija za brezplačno, hitro in samostojno izdelavo pogodb, pravilnikov in drugih pravnih dokumentov, ki jih nevladne organizacije potrebujejo za svoje delo.

ePravnik ni zbirka vzorcev pogodb in pravilnikov, temveč vam preko naprednega sistema vprašanj, odgovorov in predlogov sestavi različne pravne dokumente, upoštevajoč vaše konkretne situacije in potrebe.

Povezava do ePravnika: www.cnvos.si/epravnik

NVO lahko s pomočjo aplikacije pripravite naslednje dokumente:

*  Ustanovitev NVO in statusne spremembe

V tej rubriki si lahko glede na vaše potrebe izdelate dokumentacijo za ustanovitev društva ali zavoda ali pa izdelate nekatere najpogostejše dokumente o statusnih spremembah v vaši nevladnih organizaciji, kot je zamenjava zastopnika, ustanovitev podružnice in podobno.

 *  Financiranje in podpora NVO
V tej rubriki si lahko glede na potrebe vaše nevladne organizacije sami izdelate nekatere najpogostejše pogodbe, ki se sklepajo z različnimi podporniki vaše organizacije. Gre za različne donatorske in sponzorske pogodbe, posojilne pogodbe brez obresti, pogodbe o zagotavljanju brezplačnega prostora in drugo.

 *  Delo v NVO
V tej rubriki si lahko glede na vaše potrebe izdelate nekatere najpogostejše pogodbe, ki se sklepajo s fizičnimi osebami glede dela v vaši organizaciji. Gre za pogodbe, kot so pogodbe o zaposlitvi, avtorske pogodbe, podjemne pogodbe, pogodbe o prostovoljskem delu in podobno.


 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se