PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


"Senje NVO Pomurja 2010"

28. in 29. maj 2010, Murska Sobota

 


Konferenca nevladnega sektorja Pomurja

28.5.2010, ob 15. uri, konferenčna dvorana Hotel Diana


Lokalna razvojna fundacija za Pomurje v okviru projekta »Regionalno stičišče NVO Pomurja« letos znova organizira »Senje nevladnih organizacij Pomurja 2010«, ki bo letos potekalo 28. in 29. maja 2010 v Murski Soboti.

V petek, 28. maja bomo organizirali Konferenco nevladnega sektorja Pomurja, z začetkom ob 15. uri v konferenčni dvorani Hotela Diana. Na konferenci bomo predstavili aktualne teme, ki se osredotočajo na nevladni sektor in tudi širšo civilno družbo: zaposlovanje v nevladnih organizacijah, socialno podjetništvo, vključevanje civilnega sektorja v razvoj regije, zakonodajne vrzeli, ki zavirajo razvoj civilnega sektorja ter sodelovanje nevladnih organizacij z lokalnimi skupnostmi.


Program konference


Tukaj si lahko ogledate prezentacije obravnavanih tematik:

 

 
 

Senje nevladnih organizacij Pomurja 2010 - BREZPLAČNE STOJNICE!

29.5.2010, ob 10. uri, Soboški park (Trubarjev drevored)


Sobota, 29. maj pa bo namenjena druženju med organizacijami, predvsem pa je odlična priložnost za vse vas, da se brezplačno predstavite na stojnicah, ki bodo namenjene ravno vam. Stojnice bodo postavljene v soboškem parku (Trubarjev drevored). Vsi, ki ste zainteresirani, da predstavite svoje dejavnosti in projekte, izdelke ali kar koli, kar je značilno za vaše društvo, klub, zavod ali ustanovo, vas vabimo, da si rezervirate svojo stojnico na matejka@lrf-pomurje.si ali preko telefona 02 538 13 54 (Matejka Horvat).

Na senju boste bolje spoznali tudi našo organizacijo in podporne storitve, ki vam jih nudimo brezplačno.Veselimo se snidenja z vami! Dobrodošli.

VABILO
LETAK

 

Častni pokrovitelj senja je župan Mestne občine Murska Sobota, g. Anton Štihec.

MEDIJSKI SPONZORJI:

 

       

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se