PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Strategija razvoja nevladnih organizacij Pomurja 2014-2020


V okviru projekta Regionalno stičišče NVO Pomurja smo pripravili Strategijo razvoja nevladnega sektorja pomurske regije, ki opredeljuje prednostne usmeritve delovanja in razvoja NVO v prihodnje. Del strategije je namenjen socio-ekonomsko analizi NVO sektorja, ki je bila narejena prvič v naši regiji in prikazuje sliko NVO v Pomurju.

Strategija je izhodišče za umestitev predlogov projektov NVO v Regionalni razvojni program 2014–2020, in s tem osnova za razvoj nevladnega sektorja v regiji. Razvoj nevladnega sektorja in projektov je nujno umestiti v splošni regionalni razvojni program, saj je umestitev projektov v RRP predpogoj za sofinanciranje posameznih projektov, prav tako pa vam lahko služi kot referenca pri prijavah na nadaljnje razpise.

V prihodnje želimo strategijo še bolj vsebinsko razdelati po posameznih vsebinskih področjih (zdravje, šport, mladi, kultura, turizem idr.), zato si še posebej želimo aktivnega sodelovanja z vašo nevladno organizacijo. Kako naj se razvijajo športna društva? Kaj potrebujejo organizacije s področja kulture, kulturne dediščine in umetnosti? Kakšni ukrepi so nujni za mlade in organizacije, ki se ukvarjajo z njimi? Kje so naši potenciali in kako jih v čim večji meri izpolnit? Želimo slišati vaše mnenje. Vašo vizijo želimo vključiti v strategijo razvoja, saj je vaša udeležba v njej ključnega pomena. Na katerem področju nam lahko pomagate? Sporočite nam.

Vsa vaša mnenja, ideje, predlogi so močno zaželjeni. Veseli bomo vsekega vašega prispevka.

Kontakt:
Matejka Horvat
matejka@lrf-pomurje.si
02 538 13 54


 

 

 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se